0598-202821 | info@delta-north.nl

Leidingsystemen

Delta North is specialist op het gebied van ontwerp, fabricage en montage van leidingsystemen. Naast de veel toegepaste koolstofstaalsoorten en standaard roestvaststaalsoorten, zijn we gespecialiseerd in hoog gelegeerde roestvaststaalsoorten, nikkellegeringen, (Super) Duplex en kunststof leidingsystemen. Onze vakkundige medewerkers zijn in staat om voor iedere toepassing de perfecte leiding en constructie te creëren. Of het nou gaat om nieuwbouw, uitbreiding, renovatie, boven- of ondergronds, wij leveren maatwerk met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en de wettelijke kaders.

Ruime kennis en ervaring

Onze medewerkers hebben ruime kennis en ervaring in het verbinden van vele soorten materialen en realiseren in onze productiehal pijpleidingen van enkele meters tot vele kilometers lang. Wij zijn gecertificeerd in diverse lasprocessen zoals elektrode, TIG en MIG/MAG voor verschillende materialen, (Super) Duplex, kunststof en lage temperatuur laswerkzaamheden. Van water tot gas, van stoom tot koeling en van voeding tot (petro)chemie. Delta North is specialist op het gebied van leidinginfrastructuur.

In-house of op locatie

Het (pre)fabriceren van de piping gebeurt veelal in onze productiehal, waar wij de capaciteit hebben om zowel kleine leidingsystemen te bouwen als complexe installaties. Ook zijn wij in staat om leidingwerk op locatie te fabriceren, met dezelfde precisie, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Turnkey

Daarnaast zijn wij in staat om volledige turnkey-projecten op het gebied van leidingsystemen en constructies te realiseren, inclusief het benodigde projectmanagement. Van begin tot het einde en persoonlijk begeleid. Met één aanspreekpunt, korte lijnen en advies op maat.

Kwalificaties

Wij beschikken over de benodigde certificering en werken conform vrijwel alle gangbare lasprocedures, lasprocessen en laskwalificaties.

[roksprocket id=”6″]

Voordelen

  • Advies, engineering & functioneel design
  • Betrouwbaar
  • Flexibel
  • Kwaliteit & maatwerk
  • Persoonlijk
  • Ruime kennis & ervaring
  • Volledige procesbegeleiding