0598-202821 | info@delta-north.nl

RVS leidingsystemen

Delta North is specialist op het gebied van ontwerp, fabricage en montage van leidingsystemen. Naast aluminium, koolstofstaal, (Super) Duplex en kunststof, zijn we gespecialiseerd in RVS leidingsystemen. RVS heeft een unieke combinatie van chemische- en mechanische eigenschappen. Het kenmerkt zich vanwege zijn corrosievastheid en hygiëne. Met name in chemie, petrochemie, drinkwatervoorziening, voedingsmiddelen en de farmaceutische industrie wordt RVS toegepast.

Ruime kennis en ervaring

Dankzij ons grote aanbod aan buizen, fittingen en flenzen, kunnen onze vakkundige medewerkers voor iedere toepassing de perfecte RVS leiding en constructie creëren. Of het nou gaat om nieuwbouw, uitbreiding, renovatie, boven- of ondergronds, wij leveren maatwerk met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en de wettelijke kaders. Onze medewerkers hebben ruime kennis en ervaring in het bewerken en lassen van RVS soorten en realiseren in onze productiehal pijpleidingen van enkele meters tot vele kilometers lang.

Wij zijn gecertificeerd in diverse lasprocessen zoals elektrode, TIG, MIG/MAG, (Super) Duplex en kunststof. Van water tot gas, van stoom tot koeling en van voeding tot (petro)chemie. Delta North is specialist op het gebied van leidinginfrastructuur.

In-house of op locatie

Het (pre)fabriceren van de piping gebeurt veelal in onze productiehal, waar wij de capaciteit hebben om zowel kleine leidingsystemen te bouwen als complexe installaties. Ook zijn wij in staat om leidingwerk op locatie te fabriceren, met dezelfde precisie, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Turnkey

Daarnaast zijn wij in staat om volledige turnkey-projecten op het gebied van leidingsystemen en constructies te realiseren, inclusief het benodigde projectmanagement. Van begin tot het einde en persoonlijk begeleid. Met één aanspreekpunt, korte lijnen en advies op maat.

Kwalificaties

Wij beschikken over de benodigde certificering en werken conform vrijwel alle gangbare lasprocedures, lasprocessen en laskwalificaties.

Voordelen

  • Advies, engineering & functioneel design
  • Betrouwbaar
  • Flexibel
  • Kwaliteit & maatwerk
  • Persoonlijk
  • Ruime kennis & ervaring
  • Volledige procesbegeleiding